Døre og vinduer

Er de gamle døre og vinduer slidt efter mange års tjeneste, så er det nok på tide at få skiftet dem ud?

Mange huse fra 60’erne, 70’erne og 80’erne har døre og vinduer, som har set bedre dage, og der er flere gode grunde til at få dem udskiftet. Hos Kim Nielsen Snedker & Tømrerfirma A/S har vi gennem mange år sikret vores kunder holdbare og energirigtige løsninger til boligen.

Hvilke typer vinduer?
Vi har gennem årene ofte benyttet vinduer fra producenterne VELFAC, Idealcombi og KBK samt Kastrup, ligesom vi inden for døre ofte bruger produkter fra Swed-Door. Det gør vi, fordi det er produkter i høj kvalitet, men ønsker du som kunde andre vinduer eller døre, isætter vi naturligvis også hellere end gerne dem.

Alle vores faguddannede medarbejdere har erfaring med diverse typer vinduer og døre, og vi kan udføre alt i træ-, træ/alu- og plasticvinduer.

omos

Spar på energien
Udover det rent æstetiske, som får et løft med nye, flotte vinduer, er der også penge at spare i fremtiden på varmeregningen.

Vinduer og døre spiller en stor rolle i forhold til husets isoleringsevne, og ved at få erstattet eksempelvis de slidte vinduer med nye energirigtige vinduer, vil du opleve en markant besparelse på dine fremtidige varmeregninger.

Udfyld vores tilbudsformular og få et godt tilbud på din næste opgave.