Energioptimer

Vi klarer efteroptimering af en hver art.

Udover en besparelse på varmeregningen vil du også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energi-optimering vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne, sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur, samt minimere støjgener udefra. Samtidigt med dette, så sørger et korrekt isoleret hus også for, at varmen holdes ude om sommeren. Så du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter.

I Danmark udgør opvarmning af bygninger en meget stor del af det samlede energiforbrug. En af de største udfordringer er faktisk, at vi spilder meget af denne dyrt indkøbte energi væk, som en direkte konsekvens af at vores huse er for dårligt isoleret.

Minimer dit varmetab mindst muligt

Når man energirenoverer sit hus er det vigtigt, at man minimerer sit varmetab og CO2-udledningen mest muligt. Denne energioptimering skal selvfølgelig ske ved en investering, med den kortest mulige tilbagebetalingstid.

Untitled-1

Husk, at flere energiselskaber yder tilskud til energirenovering af boligen. Og husk at energitilskuddet skal søges INDEN isoleringsarbejdet går i gang!

Udfyld vores tilbudsformular og få et godt tilbud på din næste opgave.

Vælg Isocell papirisolering kort fortalt:

• Fugtbestandigt materiale – fugt påvirker ikke isoleringsevnen
• Høj brandmodstand – beskytter konstruktionen mod brand
• Ingen råd, svamp, mug og skadedyr – udtørrende salte modvirker angreb
• Behagelig isolering og optimalt arbejdsmiljø
• Bedre indeklima – Dit hus kan ånde
• Lang erfaring – anvendt i USA siden 1892
• Naturlig grøn profil – 90 % består af genbrug
• Varmeskab om vinteren og køleskab om sommeren – luft trænger ikke gennem
• Effektiv lydisolering – Lyd og luft går samme vej gennem materialer
• Bæredygtig totalløsning

2

Tilskudsbeløbets størrelse afhænger af, hvor omfattende en energirenovering, du skal have i dit hjem. Derudover kan du benytte Bolig Jobordningen – i folkemunde kaldet håndværkerfradraget. Både sommerhusejere og boligejere kan benytte sig af håndværkerfradraget.

Udskiftning af glas

Levering og montering af alt indenfor termo- og energiruder. Vi udskifter punkterede termoruder med nye, energivenlige ruder, som kan være både støjdæmpede og brandbeskyttede.

Alt i glas – døre, vægge,hylder eller spejle – altsammen på mål, perfekt tilpasset netop dine ønsker. Vi kan levere alle typer glas til den rette løsning i såvel badeværelse, køkken og resten af boligens værelser. Et utal af muligheder.

Er butiksruden røget, enten pga. indbrud eller det til tider uterlige danske vejr, rykker vi ud med hurtig og effektiv hjælp. Kontakt os døgnet rundt.