Renovering

Går du med planer om at renovere badeværelset, soveværelset, vindskeder, spær eller måske en mere gennemgribende renovering af hele huset, så tag os med på råd.

Kim Nielsen Snedker & Tømrerfirma A/S har kompetencerne og kapaciteten til at forestå både store og små renoveringer af gipslofter, udestuer, soveværelser, tag, eller hvor du har brug for nyt liv til din bolig.

Energiløsninger
Der er i dag stor fokus på energi og miljø i forbindelse med byggerier, og det gælder også, når der er tale om renoveringsarbejder indvendigt såvel som udvendigt.

Skal soveværelset alligevel have en gennemgribende renovering, er det en fornuftig investering i samme ombæring også at få foretaget efterisolering. Det vil sikre dig en markant besparelse på varmeregningen i de kommende år og samtidig spare miljøet for store mængder CO2.

omos

Facadebeklædning
Når facaden trænger til en opfriskning, råder vi altid folk til at vælge den holdbare løsning. En klat maling kan forskønne facaden i et par år måske, men skal den se flot ud i mange år fremover, så er beklædning med cembrit eternit vejen frem.

Er du mere til zink- eller stålbeklædning, kan vi også give dig en flot løsning med det – det er helt op til dine ønsker og behov.

Udfyld vores tilbudsformular og få et godt tilbud på din næste opgave.

3

2

1

4

5